Bolletje in Almelo

Bolletje in Almelo

Bij Bolletje zijn ze sinds kort bezig met het ontwikkelen van een duurzaamheidbeleid en ook energiebesparing speelt een steeds belangrijkere rol. Wij hebben gekeken welke functionele verduurzaming we toe kunnen passen.

Alfa College in Hoogeveen

Alfa College in Hoogeveen

Op het gebouw van het Alfa College in Hoogeveen hebben we 1380 zonnepanelen geplaatst om zo het pand te verduurzamen. Wij hebben de volledige elektrotechnische installatie verzorgd. We hebben hierbij gebruik gemaakt van de Best Value Approach.

Gemeentehuis in Lochem

Gemeentehuis in Lochem

Leerkes verrichte de hele elektrotechnische installatie in het gemeentehuis. Op basis van de cradle to cradle-methode (C2C) heeft Leerkes een duurzaamheidsscan uitgevoerd die inzicht gaf in duurzaamheidsmaatregelen en de terugverdientijd hiervan.

Deventer Ziekenhuis

Deventer Ziekenhuis

Wij hebben het Deventer Ziekenhuis voorzien van gekleurde buitenverlichting. Dit geeft een samenspel van licht dat attractieve architectuurdetails accentueert. Daarnaast stelt het bezoekers in staat om snel en veilig hun weg te vinden.

Porta Futurum in Kampen

Porta Futurum in Kampen

De opdrachtgever heeft het nieuwe gebouw Porta Futurum genoemd, poort naar de toekomst. Het kantoor dat op de hoek van de productiehal is gesitueerd is ook letterlijk een poort.

Musis Sacrum in Arnhem

Musis Sacrum in Arnhem

Van onze opdrachtgever Homij kregen we de opdracht om de elektrotechnische installatie te verzorgen bij de verbouwing van het Musis Sacrum te Arnhem.

De Fonteinkerk in Rotterdam

De Fonteinkerk in Rotterdam

Van onze opdrachtgever Beers Nielsen Lichtontwerpers kregen we de mooie uitdaging om speciale verlichting te maken voor De Fonteinkerk te Rotterdam.