ELEKTRO

Leerkes Elektro is uw professionele partner op het gebied van totaaloplossingen voor een optimale infrastructuur in uw kantoren, zorginstellingen, scholen, gemeentehuizen en woningen. Het zoeken naar de meest duurzame en comfortabele oplossing, dat is onze professie én passie. Oplossingen voor de lange termijn, aangevuld met een helder onderhouds- en servicecontract.

Zonnepanelen

Naast zuinige LED verlichting, voorziet Leerkes Elektro haar opdrachtgevers tevens van zonnepanelen. Franc Koelman; “Wij werken samen met specialistische partijen die professionals tijdens het realisatietraject ondersteunen op het gebied van financiering, subsidie, beheer en onderhoud. Zonnedaken van meer dan 2500 panelen zijn geen uitzondering voor ons.”

Veiligheid

Als het gaat om veiligheid, denkt Leerkes Elektro graag mee in oplossingen die 24/7 observeren, controleren of signaleren. Gebruiksvriendelijke en beheersbare systemen voor scholen, kantoren, zorg- of overheidsinstellingen maken dat de gebruiker zich veilig en comfortabel voelt.

Beveiligingssystemen

De volgende beveiligingssystemen kunnen wij voor u verzorgen:

  • Camerasysteem volledig op basis van IP
  • Brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties
  • Personenzoeksystemen
  • Gebouwenbeheersystemen

Brandpreventie

Een veilige werk- en leefomgeving zijn van essentieel belang. Leerkes Elektro is tevens specialist in het verhogen van de brandveiligheid middels de installatie van goedwerkende branddetectie, alarmapparatuur, blusapparaten of sprinklers. Ook mag de klant rekenen op gedegen advies met betrekking tot vluchtroutes, blokkades en de sturing van branddeuren.

Slimme gebouwen

Het automatisch in- en uitschakelen van verwarming, verlichting en elektrische apparaten of systemen voor alarmering, vergroten de zelfstandigheid van cliënten in de zorgsector. Deze hoogtechnologische aanpassingen zijn voorbeelden van domotica die vallen onder één van Leerkes Elektro disciplines. Het komt het behoud van een veilig gevoel ten goede, zonder dat er sprake is van controle.
Daarnaast krijgt de opdrachtgever een goede inzage in het functioneren van het ‘slimme’ duurzame gebouw.

Zorginstellingen

Domotica zorgt binnen zorginstellingen niet alleen voor meer eigen regie bij de cliënt, maar vermindert ook de werkdruk van uw medewerkers en maakt het werk fysiek minder zwaar. Onze succesvolle domoticaprojecten in de zorgsector tonen aan dat domotica niet weg te denken is in de toekomst van de zorg. Comfort en veiligheid in de woningen worden verhoogd door bijvoorbeeld zorgalarmering, bewegingssensoren of aansluitingen voor communicatie.

Wonen

Niet alleen voor cliënten in zorginstellingen biedt domotica oplossingen. Installatiebedrijf Leerkes streeft naar een integratie van veel systemen, zodat u zowel nu als in de toekomst zelfstandig kan blijven wonen in uw woning. U kunt hierbij denken aan systemen voor verlichting, elektrisch bedienbare zonnewering en een intercom. U behoudt uw gevoel van veiligheid, zonder dat er sprake is van controle.

ICT

Een betrouwbaar netwerk is essentieel voor de communicatie in uw organisatie. Installatiebedrijf Leerkes heeft ruime ervaring in het aanleggen van data- en ICT-netwerken. Als erkend Panduit partner bieden wij u een breed aanbod aan diensten en producten.

Specialistische partners

Stabiliteit is het fundament voor een compleet netwerk. Leerkes werkt samen met diverse specialistische partners om u netwerkproducten op maat te leveren. Flexibiliteit, betrouwbaar en een breed toepassingsgebied zijn eigenschappen die zowel onze medewerkers als onze producten typeren. U kunt bij Leerkes terecht voor de volgende installaties:

  • Categorie 5, 5e, 6, 6a en 7 databekabelingscomponenten
  • Fiber bekabelingscomponenten
  • Alle overige componenten om uw netwerk te laten functioneren

Klantgericht

De opbouw van het netwerk en de architectuur wordt altijd ontworpen op basis van uw wensen. Wij adviseren u in de beste producten en diensten voor een lange economische levensduur en zorgen voor een betrouwbare bekabeling van uw datanetwerk en telefonienetwerk. Leerkes verzorgt de installatie van uw ICT-netwerken met de klantgerichte en persoonlijke aanpak waar wij bekend om staan.

ELEKTROTECHNISCHE PROJECTEN

Porta Futurum in Kampen

Porta Futurum in Kampen

De opdrachtgever heeft het nieuwe gebouw Porta Futurum genoemd, poort naar de toekomst. Het kantoor dat op de hoek van de productiehal is gesitueerd is ook letterlijk een poort.