LEERKES ELEKTRO

Leerkes werd in 1985 opgericht door Willy Leerkes die vier jaar geleden het bedrijf overdeed aan Franc Koelman. Het waren zijn moed, eigenzinnigheid en duidelijke visie die het bedrijf deden opvallen in de branche. Zijn motto; “Kijken wat een ander doet en vooral niet hetzelfde doen”, wilde hij graag doorgeven aan zijn opvolger.

Passie en deskundigheid

Franc Koelman, toont respect voor het onderscheidende en professionele karakter waarmee Leerkes de organisatie op de kaart heeft gezet: “Vanzelfsprekend heb ik mijn eigen manier van werken, maar in de basis blijft de koers van Leerkes gelijk. Een goede elektrotechnische installatie vraagt een oprechte en professionele oplossing voor onze klanten. Wij spelen in op hun specifieke behoeften voor
een eerlijke prijs, uitgevoerd door goed opgeleide en ervaren elektromonteurs. Wij werken hoofdzakelijk in de utiliteitsbouw, waar met name kantoren, zorginstellingen, scholen en parkeergarages onder vallen.
Voor deze opdrachtgevers zijn wij continu op zoek naar de meest duurzame en comfortabele oplossingen. Ook voor de lange termijn, door middel van heldere onderhouds- en servicecontracten. Naast de gebruikelijke elektrotechnische werkzaamheden richten wij ons tevens op de juiste slimme (LED)verlichting, brandbeveiliging, databekabeling, domotica, zorgoproep en ICT-systemen.”

Alles onder één dak

Franc Koelman benadrukt: “Met name de innovatieve lichtconcepten
en service waar we ons mee in de ‘spotlights’ hebben weten te zetten zijn elementen waarin we ons als bedrijf nog meer willen onderscheiden. Wij ontwerpen, produceren, installeren en garanderen. Goed afgestemd licht is essentieel voor een prettige werk- en leefomgeving. Het bepaalt in hoge mate de productiviteit en het welzijn van medewerkers en bewoners, maar het is tevens bepalend voor de sfeer in de verschillende ruimten. Het betekent dat zowel de zichtbare als niet zichtbare lichtfrequenties een enorme invloed hebben op de stemming en daarmee op het welzijn van de mens. Dit moet niet onderschat worden; uit de praktijk is gebleken dat deze twee factoren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.”